HIGH END GROEPSPROGRAMMA VOOR AMBITIEUZE ONDERNEMERS

ALTIJD GRIP OP JE FOCUS EN
DAARMEE EEN HOGE KWALITEIT
VAN LEVEN DANKZIJ DE
SIMPELE WILD-METHODE ​

SCHERPE FOCUS. OPTIMALE PRODUCTIVITEIT. MEER WINST

 • Zet consequent en gemakkelijk, zonder gène en self-sabotage, je droomstappen in je bedrijf.
 • Krijg grip op je focus en werkresultaten zodat ook jij nog beter gaat excelleren en verdienen..
 • Reken voorgoed af met zelfsabotage en neem daardoor grotere sprongen naar je doelen; binnen en naast je bedrijf.
 • Versimpel je bedrijfsvoering en creëer gemakkelijk veel meerwaarde voor je klant zónder daar harder voor te moeten werken.
 • Creëer altijd, simpele, doelgerichte efficiënte en effectieve actieplannen en houdt daardoor veel meer vrije tijd over.

REVIEWS

“50% TOENAME IN MIJN FOCUS EN GROTE STAPPEN IN MIJN BEDRIJF”

Ik wilde grote stappen gaan zetten in mijn bedrijf maar ik was niet zeker genoeg of dat ging slagen. Anne-Fleur voelde voor mij als de juiste coach om me hierin te begeleiden. Door haar manier van coachen durfde ik grotere business-stappen te zetten dan ik ooit had gedacht.

Lees verder >

“DANKZIJ DE WILD-METHODE IS MIJN FOCUS EN ENERGIELEVEL BINNEN 3 MAANDEN MET 70% TOEGENOMEN. MEDE HIERDOOR HEB IK 170% MEER VRIJE TIJD KUNNEN CREËREN.”

Tijdens het intakegesprek met Anne-Fleur kreeg ik inzicht in mijn, tot nu toe onbekende, mogelijkheden. Dit motiveerde me om mijn mind crap, die mijn focus en het gemakkelijk bereiken van mijn doelstellingen belemmerde, aan te pakken. Door WILD-methode heb ik grip op mijn focus en kan ik mijn pad naar het bereiken van mijn doelen gemakkelijk, efficiënt en effectief creëren. En houd ik aan het einde van de dag energie en tijd over voor sport en privézaken.

Lees verder >

WAT JE I.I.G. GAAT LEREN TIJDENS DIT
HIGH END WILD-GROEPSPROGRAMMA:

 • Hoe je nooit meer je scherpe doelgerichte focus (lang) laat beïnvloeden door wat er om je heen gebeurt.
 • Hoe je je mind crap feilloos weet te tackelen en te voorkomen waardoor jij grotere stappen kunt zetten dan je ooit had gedacht.
 • Hoe je keer op keer simpele doelgerichte efficiënte en effectieve actieplannen creëert zodat je je doelen sneller bereikt.
 • Hoe je precies weet wat de volgorde van je ambitieuze doelen is én welke acties essentieel zijn.  
 • Waarom en hoe je met 4 uur per dag meer gedaan krijgt dan 8 uur of langer.
 • Hoe je met kracht en authenticiteit consequent werkt onder jouw voorwaarden en tarieven.
 • Hoe je snel en simpel prioriteiten kunt stellen waardoor je meer vrije tijd overhoudt.
 • Hoe je elke dag energie overhoudt voor belangrijke zaken naast je werk.
 • En natuurlijke alle ins & outs over mind crap, mind helpers en de WILD-methode.

REVIEWS

“DOOR ANNE-FLEUR HAAR WILD-METHODE IS MIJN FOCUS NOG NOOIT ZO GOED GEWEEST EN ZIJN MIJN WERKRESULTATEN VERBLUFFEND”

Anne-Fleur voelt precies aan wat er nodig is om mijn gewenste resultaten te bereiken. Bovendien kon ik met behulp van haar WILD-theorie extra linken leggen die mijn NLP-opleiding perfect aanvullen. In mum van tijd heeft ze me via haar WILD-methode van de mind crap afgeholpen die mijn focus te veel nadelig beïnvloedde.
Hierdoor is mijn focus nog nooit zo goed geweest; deze is binnen 3 maanden met 250% verbeterd! Verder voel ik me krachtiger en lekkerder in mijn vel dan ooit tevoren. Ik heb verbluffende resultaten met mijn klanten; zowel door mijn scherpe doelgerichte focus als door het toepassen van de WILD-methode op de gewenste doelen van mijn klanten.

Lees verder >

“IK DURF NU GROOTS TE DENKEN, ZÓNDER BELEMMERENDE MIND CRAP. DAAR BEN IK ANNE-FLEUR EEUWIG DANKBAAR VOOR ”

Een van de grootste krachten van Anne-Fleur is dat ze altijd de juiste vragen weet te stellen waardoor ik vele inzichten heb gekregen en grote stappen heb kunnen nemen; zowel in als naast mijn bedrijf. Na het opvolgen van de WILD-methode is binnen 3 maanden mijn focus met minstens 50% verbeterd en is mijn energie met minstens 30% toegenomen. Bovendien is er een power in mezelf losgemaakt waarvan ik niet wist dat ik hem bezat.

Lees verder >

DIT GROEPSPROGRAMMA IS UITSLUITEND BEDOELD
VOOR ONDERNEMERS DIE ZICH HERKENNEN
IN HET VOLGENDE:

 • Je bent klaar voor effectieve stappen zonder excuses.
 • Je bent open-minded en bereidt zaken vanuit andere perspectieven te bekijken.
 • Je gelooft dat je in staat bent om je focus structureel te verbeteren en daardoor meer omzet te genereren zonder dat je daar harder en meer voor moet werken.
 • Je wilt alléén het beste geven aan jezelf én je klanten.
 • Je hebt een groeiend bedrijf met betalende klanten en gaat alleen voor de beste resultaten.
 • Je wilt in een kleine groep werken mét de meest échte persoonlijke aandacht; zowel in de groep als 1 op 1. Je bent het namelijk zat om het zoveelste nummertje in een programma te zijn en dus niet of nauwelijks gezien te worden.

INTERESSE? VUL DAN ONDERSTAAND FORMULIER IN
OM JE ADVIESGESPREK AAN TE VRAGEN*.

*Uiteraard ga ik zeer nauwkeurig met je gegevens om.

Vragenlijst

De sessies met Anne-Fleur hebben er 100 % zeker voor gezorgd dat ik verbluffende stappen heb kunnen nemen om mijn doelstelling te bereiken”.
Inge, Juriste. 

Na de sessie voelde ik me zekerder, rustiger en kon helderder nadenken. En ik had de volgende dag hele goede behandelresultaten!“.
Rob, revalidatie specialist.

Wat Anne-Fleur anders maakt is dat ze écht persoonlijk bij je betrokken is. Ze doet dit werk vanuit haar hart. Je bent echt een persoon voor haar, niet weer de zoveelste klant”.
Astrid, Advocate. 

“Anne-Fleur neemt bij elke sessie in alle rust en met volle aandacht de tijd voor je en is altijd heel stipt in haar afspraken”. 
Lianne, Life Coach.

” ‘Practice what you preach’ is echt op Anne-Fleur van toepassing. Haar kennis is goed onderbouwd. Het blijft niet bij theorie; ze doet wat ze zegt”. 
Femke, Healthy Finance.

Shopping Basket