SCHERPE FOCUS. OPTIMALE PRODUCTIVITEIT. MEER WINST

ER WAS EENS....

Er was eens een meisje met tomeloze energie en levenslust. Ze paste zich voor de lieve vrede altijd aan andere aan.

Dit kleine meisje groeide op en maakte van alles mee wat niet bepaalt onder de noemer “plezierige ervaringen” te rangschrikken valt.

Desondanks bleef dit meisje vrolijk en energievol en deed of er niets aan de hand was.

Anne-Fleur Sanders

ANTHONY ROBBINS

Op haar 14e kwam ze in aanraking met het boek “Je ongekende vermogens” van Anthony Robbins, een wereldberoemde NLP*-deskundige. Hierdoor raakte ze gefascineerd over hoe ze met het juiste gebruik van haar hersenen ongekend kon leren excelleren. Daarom verdiepte ze zich in de hersenen en hun effect op de rest van het lichaam.
Daarnaast wilde ze weten hoe de hersenen zo efficiënt mogelijk gebruikt konden worden. Zonder het gebruik van allerlei supplementen en technische snufjes natuurlijk.

*NLP staat voor Neuro-linguistic progamming.

VOORBEELDIGE DOCHTER

Het excelleren lukte: ze was gemakkelijk in staat om uitstekend te presteren op school en in sport. Mét een rijk sociaal leven. Alles leek vlekkeloos te verlopen.

De fascinatie voor de hersenen bleef. Dit was de reden dat ze besloot Bio-medische wetenschappen* te studeren aan de UvA en te specialiseren op het gebied van de hersenen. De eerste 4 jaar verliepen voorspoedig. Ze was een ijverige studente die de professoren het hemd van het lijf vroeg om zoveel mogelijk over de hersenen te weten te komen.

*Biomedische wetenschappen is een universitaire masteropleiding gericht op wetenschappelijk onderzoek ten dienste van de geneeskunde. Tijdens de opleiding staat kennis over de zieke en gezonde mens centraal.

 

DOODZIEK IN GHANA

Na 4 jaar kwam er abrupt een einde aan het voorspoedige verloop toen ze voor een stage naar Ghana ging.

Daar werd ze doodziek na het eten van een zak gefrituurde pinda’s met banaan. Het was in Ghana waar ze de eerste bijna dood ervaring had.
Twee maanden lag ze aan het infuus in een armoedig ziekenhuis en deed alsof het allemaal meeviel…

Ze was echter te zwak om terug te keren naar Nederland. Het enige wat ze mocht, was in bed liggen om flauwvallen en coma te voorkomen.

Eenmaal terug in Nederland wist niemand van de tientallen artsen of therapeuten haar écht te helpen.
Studeren, sporten en het onderhouden van haar sociale leven was niet meer mogelijk; daar had ze geen energie meer voor. Dit leidde tot een diepe confrontatie met zichzelf en de minder plezierige ervaringen uit het verleden. Met andere woorden: al haar traumatische ervaringen kwamen aan de oppervlakte.

Anne-Fleur Sanders

AANEENSCHAKELING VAN TRAUMATISCHE ERVARINGEN

Vanaf haar geboorte tot ongeveer haar 28ste levensjaar maakte ze een aaneenschakeling van traumatische ervaringen mee. Zo werd ze onder andere meerdere malen stelselmatig seksueel misbruikt, ontvoerd en kreeg ze een zwaar auto-ongeluk. Deze gebeurtenissen hadden een enorme impact op haar leven.

De aaneenschakeling van traumatische ervaringen waren de voornaamste oorzaak van het vormen van allerlei negatieve gedachten en overtuigingen (ofwel: mind crap) welke allen onbewust in haar hersenen bleven circuleren ondanks dat de herinneringen vervaagd of diep weggezonken waren. Dit zorgde ervoor dat chronische vermoeidheid en diepe angst, vrijwel altijd gepaard gaand met paniek, een hoofdthema in haar leven werd.

Haar mind crap breidde zich gemakkelijk uit naar meer en nieuwe mind crap over allerlei hedendaagse en toekomstige zaken en bepaalde daarmee haar doen en laten. Helaas was dit grotendeels niet in haar voordeel.

Ze voelde zich onzeker, eenzaam en verdrietig. Ze kreeg regelmatig ernstige fysieke klachten en lijdde aan slaapproblemen. Niemand snapte haar en ze kreeg onder andere de stempel van PTSS; daar moest ze maar mee leren leven.

Ondanks dit en nog twee bijna dood ervaringen, bleef ze het vertrouwen houden dat ze er beter uit zou komen.

Omdat vele artsen en therapeuten haar niet konden helpen, nam ze het heft in eigen handen. Ze verdiepte zich nog meer in de hersenen, en hun impact op het lichaam, om vervolgens zelf het wiel naar heling uit te vinden.

GROOTSTE STOORZENDER

Ze ontdekte dat de grootste oorzaak van haar malaise haar mind crap was.
Ze merkte, door haar opgedane kennis over de hersenen, dat deze mind crap gemakkelijk te beïnvloeden was. Dit inspireerde en motiveerde haar om uit te zoeken welke mind crap killers ze kon gebruiken om voorgoed korte metten te maken met haar voornaamste mind crap. Dit zonder gegraaf en herbeleving van trauma’s, ellenlange analyses en discussies met anderen. Dit had ze al bij vele therapeuten meegemaakt en die werkwijze was ze zat. Uiteindelijk slaagde ze erin haar mind crap te overwinnen!

ER KWAM WEER FLEUR IN

limitlessmindacadedmyfleur2

Door stap voor stap korte metten te maken met haar voornaamste mind crap werd haar leven weer Fleuriger en kon ze weer gaan deelnemen aan de maatschappij. Ze maakte haar studie af en hielp tegelijkertijd mensen om haar heen die in soortgelijke situaties zaten. Daarnaast volgde ze na de afronding van haar Bio-medische studie, diverse opleidingen. Deze droegen allen bij aan de verfijning en verbetering van haar technieken die vastgelegd zijn in haar WILD-methode.

Om haar kennis en technieken verder te verdiepen en uit te breiden, houdt ze zoveel mogelijk gerelateerde wetenschappelijke artikelen op internet bij en volgt ze internationale trainingen en coaching op het gebied van de hersenen.

TERUG NAAR NU

Aangenaam, mijn naam is Anne-Fleur Sanders en het bovenstaande verhaal gaat over mij, maar heeft verder geen storende invloed meer op mij.

Elke dag ervaar ik dat er geen einde komt aan mijn grip op mijn scherpe doelgerichte focus. Hierdoor wordt mijn werkeffectiviteit met de dag beter.
Ik weet hoe ik, ondanks alle hectiek en impulsen in het dagelijkse leven, keer op keer de juiste focus kan vinden. Hierdoor ervaar ik meer voldoening, rijkdom en vrijheid, in én naast mijn bedrijf.

MIJN MISSIE

Mijn missie is om ambitieuze ondernemers te leren hoe ze onnodig verlies van hun focus, energie en tijd kunnen voorkomen. En daarmee hun werkprestaties structureel kunnen verbeteren. Hierdoor kunnen ze efficiënter en effectiever hun werk doen en houden ze tijd over om zich bezig te houden met wat, naast hun werk, ook belangrijk voor ze is. 

Naast deze missie voel ik een sterke persoonlijke wens om weeskinderen en volwassenen in Afrika en Azië te begeleiden en financieel te ondersteunen naar een zelfstandig leven. 

Op dit moment help ik een vrouw in Bali om meer inkomsten te genereren met het verkopen van verse sappen. Dit geeft mij veel voldoening. Het is fantastisch om te zien hoe dankbaar ze is en hoe haar onderneming groeit en inkomen voor haar en haar gezin genereert.

NU NAAR JOU

Ik leer ook graag aan jou hoe je simpel en met plezier altijd leiderschap kunt nemen over je scherpe doelgerichte focus zodat ook jij sneller kunt groeien dan je ooit gedacht had; met én naast je bedrijf.

PS.....

Je vraagt je wellicht af waarom ik zo luchtig en open over mijn verleden schrijf….

Ten eerste vind ik dat er een enorm taboe heerst over het open delen van traumatische ervaringen.
Ten tweede heb ik vaak gehoord van mijn klanten dat ze mijn levensverhaal als inspiratiebron gebruiken om bepaalde stappen wel of niet te zetten.

Ja, er zijn mensen die dit belachelijk vinden en er een oordeel over hebben. En dat is mooi want daarmee selecteer ik meteen de juiste doelgroep ;-).

Shopping Basket