Limitlessmind Academy Reviews

SCHERPE FOCUS. OPTIMALE PRODUCTIVITEIT. MEER WINST

ENKELE REVIEWS VAN KLANTEN

Esther-Scheffer Limitlessmind Academy

“MIJN FOCUS WAS BINNEN 3 MAANDEN MET 200% TOEGENOMEN!”.

 

Ik ben het doorlopende jaarprogramma met Anne-Fleur aangegaan om mijn focus meer op orde te krijgen. Ik was “all over the place” en had een eeuwige strijd met tijd.

Ik ben superblij dat ik deze weg ben ingeslagen. Ik voelde me overweldigd en was behoorlijk de weg kwijt in mijn eigen drukke chaos.

Binnen 3 maanden was mijn focus met 200% toegenomen; een waanzinnig resultaat waar ik enorm blij mee ben! Ik heb nu geleerd met hoeveel eenvoud een druk leven in prachtige banen te sturen is. Er is nu voldoende tijd voor mijn kinderen en partner. Hier heb ik jaren naar verlangd. Ik ben gewoon gaan doen wat Anne-Fleur me zei en vrijwel onopgemerkt viel alles als een puzzel in elkaar.

Anne-Fleur is altijd zo betrokken dat het voor mij geen verschil maakte of ik live of virtuele sessis had met haar. Ze waren allen zeer leerzaam, krachtig en opbouwend. Daarnaast kostte hetgeen Anne-Fleur aanreikte om de nodige stappen te zetten, niet veel tijd. En de tijd die ik eraan besteedde zie ik als zeer waardevol omdat het doeltreffend was en meer tijd creëerde. Ik zie nu in dat ik zeeën van tijd heb en daar de volledige regie over heb!

Ik beveel Anne-Fleur aan iedereen aan die korte metten wil maken met de mind crap die zijn/haar focus negatief beïnvloedt én meer tijd voor zichzelf en dierbaren wilt.

Esther Scheffer, De massage ambulance

“75% TOENAME IN FOCUS EN MIJN TARIEVEN VERDRIEVOUDIGD”.

Ik kwam er met Anne-Fleur al snel achter dat ik me liet onderbetalen. Daarom heb ik mijn tarieven verdrievoudigd. Daardoor alleen al heb ik 40% meer vrije tijd heb kunnen creëren. 

Daarnaast was dankzij de WILD-methode binnen 3 maanden mijn focus met 75% en mijn energie met 60% toegenomen. Dit werkte positief door op mijn werkresultaten, productiviteit en de hoeveelheid vrije tijd.

Zowel met de live als de virtuele sessies waren de resultaten succesvol. En de persoonsgebonden opdrachten zijn direct te integreren en niet tijdrovend.

De investering in Anne-Fleur haar programma was het zeker dubbel en dwars waard. Anne-Fleur, ik ben je enorm dankbaar!

Jan Willem van Deutekom, Elburg. Triggerpoint coach 

Jan Willem Deutekom
Aukje Weerts

“50% TOENAME IN MIJN FOCUS EN GROTE STAPPEN IN MIJN BEDRIJF”.

Ik wilde grote stappen gaan zetten in mijn bedrijf maar ik was niet zeker genoeg of dat ging slagen. Anne-Fleur voelde voor mij als de juiste coach om me hierin te begeleiden. Door haar manier van coachen durfde ik grotere business-stappen te zetten dan ik ooit had gedacht. 

Anne-Fleur weet me altijd op de juiste manier te benaderen en een uitleg te geven, waardoor ik voel en merk dat ik het optimale uit mezelf kan halen en mijn grenzen snel kan verleggen. 

Ik voel me op mijn gemak bij Anne-Fleur en krijg altijd super veel positieve energie van haar. Dat voelde ik al bij de eerste ontmoeting. Ik kan met haar levelen en ze staat écht ergens voor, met een duidelijke onderbouwing. Ik had meteen het idee dat Anne-Fleur de persoon was die me verder kon helpen!

De informatieoverdracht is zowel live als virtueel even leerzaam. En mijn resultaten erna zijn even succesvol. Het grootste voordeel aan de virtuele sessies vind ik dat ik geen kostbare tijd kwijt ben aan reizen. Bovendien zijn de opdrachten die ik krijg, direct te integreren in mijn dagelijkse bezigheden. Hierdoor ben ik, naast de sessies, nauwelijks extra tijd kwijt.  Een pluspunt hierbij is dat Anne-Fleur alles onderbouwt met relevante achtergrondinformatie. Hierdoor begrijp ik waarom ik iets doe en hoe het werkt. Dat helpt om de opdrachten en tools gemakkelijker te integreren.

Het grote pluspunt van werken in groepsverband is dat ik veel leer van de andere groepsleden. Hetgeen de groepsleden inbrengen is vaak herkenbaar en de adviezen en ideeën van Anne-Fleur en de rest van de groep zijn waardevol. Het is daardoor niet nodig het wiel opnieuw uit te vinden.  Ik krijg vaak het gevoel: “Samen sta je sterk” en dat geeft me extra kracht.

Het jaarprogramma is qua inhoud precies wat ik nodig heb, zowel voor mijn bedrijf als privé.  

En last but not least: binnen 3 maanden was mijn focus met 50% en mijn energie met 30% toegenomen wat zich natuurlijk vertaalde in veel betere werkresultaten. Ook heb ik nu 55% meer vrije tijd dan voorheen. Al met al dus zeer tevreden!

Aukje Weerts, Oploo
Fysiotherapeut, PRT trainer en triggerpoint reset coach

“ANNE-FLEUR DAAGDE ME GENOEG UIT OM HOGERE TARIEVEN TE GAAN VRAGEN”.

Na wat onzekerheid wist Anne-Fleur me te overtuigen mijn programmatarieven te verhogen. Al bij de allereerste klant ging de verkoop vanzelf. Ik hoefde er vrijwel niets voor te doen!

De live en virtuele sessies met Anne-Fleur heb ik beiden als zeer positief en resultaatgericht ervaren en hebben mij enorm geholpen om stappen te zetten. Door haar directe benadering en oprechtheid, voelde ik me direct op mijn gemak bij haar.

Door het opvolgen van de simpele WILD-methode was na 3 maanden mijn focus met 50% toegenomen wat direct merkbaar was in mijn productiviteit en resultaten. Hierdoor kreeg ik ook aanzienlijk meer vrije tijd.

Het is een investering in jezelf en is het meer dan waard. En iedereen kan dit! De overtuiging dat je het niet zou kunnen, is mind crap ;-).

Ilona Noordam, Sensiz

Ilona Noordam Limitlessmind Academy
Limitlessmindacademy Michael Ling

“DANKZIJ DE WILD-METHODE IS MIJN FOCUS EN ENERGIELEVEL BINNEN 3 MAANDEN MET 70% TOEGENOMEN. MEDE HIERDOOR HEB IK 170% MEER VRIJE TIJD KUNNEN CREËREN”.

Tijdens het intakegesprek met Anne-Fleur kreeg ik inzicht in mijn, tot nu toe onbekende, mogelijkheden. Dit motiveerde me om mijn mind crap, die mijn focus en het gemakkelijk bereiken van mijn doelstellingen belemmerde, aan te pakken.
Na 2 virtuele sessies wisten we deze mind crap definitief te elimineren. Het was alsof alle puzzelstukjes op hun plek vielen. Hierdoor heb ik nu met de WILD-methode grip op mijn focus en kan ik mijn pad naar het bereiken van mijn doelen gemakkelijk, efficiënt en effectief creëren. Bovendien is hetgeen waar ik voor wil staan helder en sterk.

Binnen 3 maanden is mijn focus en energielevel met 70% toegenomen. Mede hierdoor heb ik 170% meer vrije tijd kunnen creëren. Ik had dit nooit verwacht en motiveert mij voor het behalen van meer gewenste grote doelen!

Ik voel zoveel meer rust in mijn hoofd en heb na mijn werkdag nog genoeg energie over. Door de WILD-methode heb ik geleerd om mijn dag effectiever in te delen en mijn focus beter te benutten voor de prioriteiten van de dag. Zo houd ik in de avond veel meer vrije tijd over voor sport en privézaken.

Anne-Fleur voelt erg goed aan hoe ze mij op de juiste manier kan sturen. Ze is in staat tussen de regels door te luisteren, waardoor ze feilloos weet wat ik nodig heb om de volgende verbeterslag te maken. Ze onderbouwt duidelijk haar visie, maar laat mij volledig vrij in wat ik ermee doe. Tijdens de sessies heb ik haar volledige aandacht en ze komt haar afspraken altijd na.

In het begin had ik mijn twijfels over de virtuele sessies, zowel de individuele als de groepssessies. Maar ik heb beiden als zeer positief ervaren en ik ben inmiddels volledig overtuigd van de kracht van haar virtuele sessies. Deze zijn voor mij net zo effectief als een live sessie; dit geldt zowel voor haar energie overdracht als voor het begrijpen en toepassen van de door haar overgebrachte informatie.

De sessies geven mij altijd veel energie en inzicht. De inzichten en tools zijn meteen in je mijn dagelijks handelen te integreren. De persoonsgebonden opdrachten die je als extra aanvulling krijgt zijn niet tijdrovend en erg de moeite waard.

Het was mij vooraf niet geheel duidelijk hoeveel tijd en energie het zou gaan kosten om mijn manier van handelen te veranderen. Door de simpele WILD-methode bleek dit reuze mee te vallen. Bovendien merkte ik dat de in de WILD-methode geïnvesteerde tijd en energie ruimschoots wordt terugverdiend: het levert mij structureel veel meer tijd en energie op.

Ik ben super blij dat ik met Anne-Fleur samenwerk en ik kan haar programma’s aan iedere ondernemer aanbevelen.

Michael Ling, manueel therapeut

“DOOR ANNE-FLEUR HAAR WILD-METHODE IS MIJN FOCUS NOG NOOIT ZO GOED GEWEEST EN ZIJN MIJN WERKRESULTATEN VERBLUFFEND”.

Anne-Fleur is echt een topper en voelde voor mij direct vertrouwd aan. Haar manier van samenwerken volgens de WILD-methode is voor mij hét schot in de roos. Ze voelt precies aan wat er nodig is om mijn gewenste resultaten te bereiken. Bovendien kon ik met behulp van haar WILD-theorie extra linken leggen die mijn NLP-opleiding perfect aanvullen.

In mum van tijd heeft ze me via haar WILD-methode van de mind crap afgeholpen die mijn focus te veel nadelig beïnvloedde. Hierdoor is mijn focus nog nooit zo goed geweest; deze is binnen 3 maanden met 250% verbeterd! Verder voel ik me krachtiger en lekkerder in mijn vel dan ooit tevoren. Mijn zakelijke gesprekken verlopen vloeiender dan voorheen en met minder voorbereidingstijd. En ik heb verbluffende resultaten met mijn klanten; zowel door mijn scherpe doelgerichte focus als door het toepassen van de WILD-methode op de gewenste doelen van mijn klanten.

Wat Anne-Fleur mij ook geboden heeft, is een sterke commitment om consequent te gaan voor hetgeen belangrijk is voor mij. En ik ben niet van plan dit ooit nog op te geven. Mede door de regelmatige groepssessies blijf ik daar extra scherp op. Ook leer ik extra snel door de vragen en feedback van andere mensen. Zo is het niet nodig mijn individuele sessies met Anne-Fleur te gebruiken voor veel vragen en hoef ik niet zelf het wiel opnieuw uit te vinden.

Al met al vind ik haar training & coaching mega gaaf en ben ik ontzettend dankbaar voor de liefdevolle, toegewijde resultaatgerichte hulp die Anne-Fleur me consequent biedt.

Rien Wenselaar, Personal Trainer en High Performance Coach

limitlessmindacademy Rien Wenselaar
Milou Limitless Mindacademy

“IK DURF NU GROOTS TE DENKEN, ZÓNDER BELEMMERENDE MIND CRAP.
DAAR BEN IK ANNE-FLEUR EEUWIG DANKBAAR VOOR”.

Iedereen heeft een coach nodig! Anne-Fleur is voor mij de spiegel die mezelf laat inzien waar ik allemaal toe in staat ben. Een van haar grootste krachten is dat ze altijd de juiste vragen weet te stellen waardoor ik vele inzichten heb gekregen en grote stappen heb kunnen nemen; zowel in als naast mijn bedrijf.

Na het opvolgen van de WILD-methode is binnen 3 maanden mijn focus met minstens 50% verbeterd en is mijn energie met minstens 30% toegenomen. Bovendien is er een power in mezelf losgemaakt waarvan ik niet wist dat ik hem bezat.

Mijn verbeterde focus en energielevel zijn voor mij de nieuwe standaard geworden. Ook voel ik me extra gemotiveerd om mezelf en mijn bedrijf nog verder en sneller te laten doorgroeien.

Het mooiste cadeau wat ik onder begeleiding van Anne-Fleur gekregen heb is dat ik grote business-stappen durf te zetten waar ik voorheen teveel risico’s zag. Ik hou mijzelf niet langer klein door mind crap maar durf zonder belemmeringen groots te denken. Daar ben ik haar hier eeuwig dankbaar voor.

Milou van Kranen, Triggerpoint Reset Coach

ZORG DAT JE ALTIJD GRIP OP JE FOCUS HEBT. DAT CREËERT EEN LEVEN MET GENOEG VOLDOENING, RIJKDOM EN VRIJHEID; IN ÉN NAAST JE BEDRIJF.

Wil je weten welke kansen er voor jou liggen om je focus te verbeteren en daarmee je doelen efficiënter en effectiever te bereiken met meer vrije tijd?

Door mijn jarenlange ervaring kan ik meteen zien wat er voor je mogelijk is; juist datgene wat je zelf niet ziet. 

Druk voor meer informatie over en aanvraag van een gratis adviesgesprek op onderstaande knop:

Shopping Basket