Esther-Scheffer Limitlessmind Academy

Esther Scheffer

“MIJN FOCUS WAS BINNEN 3 MAANDEN MET 200% TOEGENOMEN!”.

Ik ben het doorlopende jaarprogramma met Anne-Fleur aangegaan om mijn focus meer op orde te krijgen. Ik was “all over the place” en had een eeuwige strijd met tijd.

Ik ben superblij dat ik deze weg ben ingeslagen. Ik voelde me overweldigd en was behoorlijk de weg kwijt in mijn eigen drukke chaos.

Binnen 3 maanden was mijn focus met 200% toegenomen; een waanzinnig resultaat waar ik enorm blij mee ben! Ik heb nu geleerd met hoeveel eenvoud een druk leven in prachtige banen te sturen is. Er is nu voldoende tijd voor mijn kinderen en partner. Hier heb ik jaren naar verlangd. Ik ben gewoon gaan doen wat Anne-Fleur me zei en vrijwel onopgemerkt viel alles als een puzzel in elkaar.

Anne-Fleur is altijd zo betrokken dat het voor mij geen verschil maakte of ik live of virtuele sessis had met haar. Ze waren allen zeer leerzaam, krachtig en opbouwend. Daarnaast kostte hetgeen Anne-Fleur aanreikte om de nodige stappen te zetten, niet veel tijd. En de tijd die ik eraan besteedde zie ik als zeer waardevol omdat het doeltreffend was en meer tijd creëerde. Ik zie nu in dat ik zeeën van tijd heb en daar de volledige regie over heb!

Ik beveel Anne-Fleur aan iedereen aan die korte metten wil maken met de mind crap die zijn/haar focus negatief beïnvloedt én meer tijd voor zichzelf en dierbaren wilt.

Esther Scheffer, De massage ambulance

Shopping Basket