limitlessmindacademy Rien Wenselaar

Rien Wenselaar

"DOOR ANNE-FLEUR HAAR WILD-METHODE IS MIJN FOCUS NOG NOOIT ZO GOED GEWEEST EN ZIJN MIJN WERKRESULTATEN VERBLUFFEND".

Anne-Fleur is echt een topper en voelde voor mij direct vertrouwd aan. Haar manier van samenwerken volgens de WILD-methode is voor mij hét schot in de roos. Ze voelt precies aan wat er nodig is om mijn gewenste resultaten te bereiken. Bovendien kon ik met behulp van haar WILD-theorie extra linken leggen die mijn NLP-opleiding perfect aanvullen.

In mum van tijd heeft ze me via haar WILD-methode van de mind crap afgeholpen die mijn focus te veel nadelig beïnvloedde. Hierdoor is mijn focus nog nooit zo goed geweest; deze is binnen 3 maanden met 250% verbeterd! Verder voel ik me krachtiger en lekkerder in mijn vel dan ooit tevoren. Mijn zakelijke gesprekken verlopen vloeiender dan voorheen en met minder voorbereidingstijd. En ik heb verbluffende resultaten met mijn klanten; zowel door mijn scherpe doelgerichte focus als door het toepassen van de WILD-methode op de gewenste doelen van mijn klanten.

Wat Anne-Fleur mij ook geboden heeft, is een sterke commitment om consequent te gaan voor hetgeen belangrijk is voor mij. En ik ben niet van plan dit ooit nog op te geven. Mede door de regelmatige groepssessies blijf ik daar extra scherp op. Ook leer ik extra snel door de vragen en feedback van andere mensen. Zo is het niet nodig mijn individuele sessies met Anne-Fleur te gebruiken voor veel vragen en hoef ik niet zelf het wiel opnieuw uit te vinden.

Al met al vind ik haar training & coaching mega gaaf en ben ik ontzettend dankbaar voor de liefdevolle, toegewijde resultaatgerichte hulp die Anne-Fleur me consequent biedt.

Rien Wenselaar, Personal Trainer en High Performance Coach

Shopping Basket